• Home
  • /
  • Behandelingen

Behandelingen

Werkwijze

BehandelingenDe meeste behandelingen bij uw huisdier zullen direct plaatsvinden tijdens de gemaakte afspraak. Voor ingrepen die extra tijd kosten en operaties wordt een vervolg afspraak gemaakt. Wordt er bij uw huisdier bloed afgenomen dan kunt u in de meeste gevallen dezelfde dag nog bellen voor de uitslag, of wij bellen u voor overleg.

Jaarlijkse controle

Tijdens de jaarlijkse controle ( incl. vaccinatie) van uw huisdier wordt een volledig gezondheidsonderzoek verricht. U en uw huisdier worden voor deze controle éénmaal per jaar door middel van een persoonlijke oproep uitgenodigd.

Echografie

Mocht het noodzakelijk zijn om een echo van uw huisdier te maken dan kunt u daar als eigenaar bij aanwezig zijn. De beelden worden direct met u besproken. Tevens wordt er een schriftelijk verslag gemaakt. Wij krijgen vaak doorstuur patiënten van collega dierenartsen voor echografie. De resultaten worden dezelfde dag nog doorgegeven aan de behandelend dierenarts. Indien gewenst kunnen de beelden op DVD worden vastgelegd en meegegeven.

Röntgenfoto

Indien er een röntgenfoto van uw huisdier gemaakt moet worden kunt u daar meestal niet de volledige duur van het onderzoek bij aanwezig zijn. In verband met de stralingsbeveiliging zijn wij aan bepaalde regels gebonden. De resultaten van het onderzoek worden altijd met u besproken. Soms kan het noodzakelijk zijn om de foto's  voor beoordeling door te sturen naar een radioloog. De uitslag van deze beoordeling kan enkele dagen duren.

Bloedonderzoek

Een bloedonderzoek kan meestal worden gedaan tijdens de door u gemaakte afspraak. Voor het afnemen van een bloedmonster hoeft het dier niet onder narcose gebracht te worden. De uitslagen van het onderzoek zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar omdat wij  "in huis" bloedapparatuur hebben. Soms moet een bloedmonster worden opgestuurd naar een extern laboratorium. Deze uitslagen zijn meestal binnen twee werkdagen beschikbaar.

Behandelingen ook in de avonduren

Drie avonden per week kunt u een afspraak inplannen voor een behandeling of onderzoek. Onze assistente is alleen overdag bereikbaar voor het maken van afspraken.

Nu een afspraak maken

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op met onze assistente voor het maken van een afspraak.

  Maak afspraak

Veel gestelde vragen

U kunt antwoorden op de veel gestelde vragen hier op de website vinden. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met onze assistente.

  Bekijk Veel gestelde vragen

Openingstijden
Dag
Overdag
Avond
Ma
09.00 - 18.00
18.00 - 20.00*
Di
09.00 - 18.00
18.00 - 20.00*
Woe
09.00 - 18.00
-
Do
09.00 - 18.00
18.00 - 20.00*
Vr
09.00 - 18.00
-
Za
Gesloten
Gesloten
Zo
Gesloten
Gesloten

Adres

Italiëlaan 25
5632 AA Eindhoven

Avond spreekuur*

Ook 's avonds alleen op afspraak. Wij zijn alleen overdag telefonisch bereikbaar.

Nu Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u met onze assistente op 040-2480366.