Ruimtes binnen onze praktijk

Wij beschikken over een wachtkamer met kleine balie, twee behandelkamers, een operatiekamer, een aparte röntgenruimte, een zogenaamde vuilwerktafel voor de gebitsbehandelingen en het spoelen van oren en een opvang/verpleegruimte voor herstel na operatie en langdurige opname patiënten. Verder hebben wij de beschikking over een eigen laboratorium voor het onderzoek van bloed en urine.

Met behulp van camera's kunnen de patiënten in de opvang ook in de andere ruimtes in de gaten gehouden worden.

Het pand

Het praktijkpand bestaat uit de samenvoeging van twee woonhuizen. Na de nodige verbouwingen beschikken we nu over een wachtkamer, twee behandelkamers, operatiekamer, röntgenruimte, recovery en een ruimte voor het reinigen van gebitten.

De wachtkamer

U komt binnen in de wachtkamer die is voorzien van zes stoelen. Omdat we op afspraak werken streven we er naar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Om u van informatie te voorzien en voor de ontspanning is er een TV en aquarium aanwezig.

De behandelkamers

Er zijn twee behandelkamers aanwezig waarin de dierenartsen met assistentes aan het werk zijn. In een van de kamers wordt ook de telefoon opgenomen. De andere (wat rustige) ruimte wordt tevens gebruikt voor het maken van echo's.

Echografie

 

De recovery

Nadat uw huisdier is geopereerd wordt hij/zij verplaatst naar de uitslaapruimte. De speciale geluidsarme hokken, de warmtelampen en de schapenvachten zorgen voor een zo comfortabel mogelijk herstel. Door de centrale ligging van deze ruimte worden de patienten constant in de gaten gehouden.

 

Opname patienten houden we door middel van cameratoezicht extra in de gaten.

Terug naar Praktijk