Lotte

Dierenarts

Lotte - Dierenarts
Lotte Dierenarts

Oktober 2022 ben ik bij DAP Heesterakker begonnen met werken als dierenarts, daarom wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Lotte van den Hurk en kom uit Son. Mijn opleiding tot dierenarts heb ik mogen volgen aan de universiteit van Antwerpen en Gent en ben in 2020 afgestudeerd. Na zes jaar in België te hebben gewoond is het leuk in het vertrouwde Brabant te mogen werken in een fijne toegankelijke praktijk.

Het is heerlijk om dagelijks zoveel contact te kunnen hebben met eigenaren en hun huisdieren te kunnen helpen. Mijn dagen zijn nooit saai en vertrek altijd met een grote glimlach terug naar huis aan het einde van de dag. Om mijn kennis en vaardigheden zo actueel mogelijk te houden staan er regelmatig bijscholingen op de planning. Hoewel alle aspecten van de diergeneeskunde me boeien, heb ik een speciale interesse voor echografie en de dermatologie.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten (Taebo, schaatsen, klimmen of yoga) of erop uit voor een mooie wandeling. Afgelopen jaar heb ik een vrijwilligersproject gedaan in India waar ik met een collega straathonden- en katten heb gecastreerd en geholpen met achterstallige zorg. Ik hoop dat ik dit soort projecten in de toekomst nog vaker ga kunnen doen. 

Ik ben erg blij te mogen werken hier in Eindhoven en hoop u gauw te mogen ontmoeten.