Praktijk

Een stukje historie

De eerste dierenartsenpraktijk in Heesterakker/Vaartbroek

Dierenartsenpraktijk Heesterakker is sinds 4 oktober 1988 gevestigd aan de Italiëlaan 25 te Eindhoven in de wijk Heesterakker. Destijds is de praktijk gestart als een nieuwe vestiging. Er bestond nog geen dierenartsenpraktijk op deze locatie.

De praktijk is inmiddels, na drie verbouwingen, gevestigd in twee met elkaar verbonden panden. Naast een wachtkamer zijn er twee spreekkamers, een operatiekamer, rontgenruimte, een plaats voor het schoonmaken van gebitten en het spoelen van oren en een opvang voor opgenomen en geopereerde dieren. Daarnaast beschikt de praktijk over apparatuur voor het onderzoeken van bloed- en urinemonsters.

Ons team

Henny

Dierenarts

Ans

Dierenarts

Annick

Dierenarts

Gerdien

Dierenarts

Marleen

Assistente

Monique

Assistente

Mijke

Paraveterinair

Linoesja

Paraveterinair

Gespecialiseerd in behandeling gezelschapsdieren

In de loop der jaren hebben de dierenartsen binnen onze praktijk hun eigen specifieke interesses ontwikkeld.

Zo is er een aparte dierenarts voor de chirurgie. De meeste operatieve ingrepen worden dan ook binnen onze praktijk uitgevoerd. Echt specialistische zaken kunnen, in overleg met u, doorgestuurd worden naar de diverse specialistencentra in de omgeving.

Een van de collega's heeft zich toegelegd op de behandeling van konijnen en kleine knaagdieren.

De echografie is een gebied waar we ons al ruim twintig jaar mee bezig houden. Er worden echo's gemaakt van buik- en borstholte. We krijgen veel doorverwijzingen vanuit praktijken binnen en buiten Eindhoven met name voor de echocardiologie.

Gezelschapsdieren

  • honden
  • katten
  • konijnen
  • cavia's
  • kleine knaagdieren

Voor eenvoudige behandelingen van vogels en andere bijzondere dieren kunt u ook bij ons terecht. Wij werken samen met diverse dierenartsen en kunnen dus altijd de juiste zorg voor uw dier aanbieden.

Dierenartsenpraktijk Heesterakker klok

Ruimtes binnen onze praktijk

Wij beschikken over een wachtkamer met kleine balie, twee behandelkamers, een operatiekamer, een aparte röntgenruimte, een zogenaamde vuilwerktafel voor de gebitsbehandelingen en het spoelen van oren en een opvang/verpleegruimte voor herstel na operatie en langdurige opname patiënten. Verder hebben wij de beschikking over een eigen laboratorium voor het onderzoek van bloed en urine.

Met behulp van camera's kunnen de patiënten in de opvang ook in de andere ruimtes in de gaten gehouden worden.

  Bekijk alle ruimtes

Het maken van afspraken

Wij werken uitsluitend op afspraak

Voor het maken van een afspraak tijdens reguliere werktijden kunt u ons dagelijks  telefonisch bereiken vanaf 09.00 uur tot  18.00 uur. In de avonduren kunt u ook een afspraak maken, voor maandag-, dinsdag- en donderdagavond.

  Maak een afspraak

Spoedgevallen

Heeft u een spoedgeval dan is het  belangrijk dat u ons eerst telefonisch probeert te bereiken. Op die manier kunnen wij een inschatting maken van de ernst van de situatie en u op adequate manier van dienst zijn. Tevens weet u dan zeker of wij wel of niet aanwezig zijn. Mocht de praktijk gesloten zijn dan kunt u het beste ons algemeen spoednummer bellen:  0900 44 555 55.

U wordt doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts van Kringdierenarts  Eindhoven e.o.

Openingstijden
Dag
Overdag
Avond
Ma
09.00 - 18.00
18.00 - 20.00*
Di
09.00 - 18.00
18.00 - 20.00*
Woe
09.00 - 18.00
-
Do
09.00 - 18.00
18.00 - 20.00*
Vr
09.00 - 18.00
-
Za
Gesloten
Gesloten
Zo
Gesloten
Gesloten

Adres

Italiëlaan 25
5632 AA Eindhoven

Avond spreekuur*

Ook 's avonds alleen op afspraak. Wij zijn alleen overdag telefonisch bereikbaar.

Nu Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u met onze assistente op 040-2480366.